t/m
Nieuw zwembad Hooge Holt Vakantiepark Gramsbergen

Op het Hooge Holt kunt u genieten in een fantastisch binnenzwembad met meerdere baden. Zo is er bijvoorbeeld ook een speciaal peuterbadje met leuke waterspeeltoestellen! Door de zwemschool Born2Swim worden zwemlessen gegeven!

De Mad Monkey Jungle is een schitterend overdekt kinder speelparadijs

Op het park wordt uiteraard ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Zowel volwassenen als kinderen komen bij het Hooge Holt dus niets tekort.

Naast de vele faciliteiten is er onder anderen een Glow-in-the-Dark-Bowling-Grot met 2 bowlingbanen! Lees hier meer over de verschillende spannende games of bekijk onze speciale bowling-arrangementen en kinderfeestjes-bowling.

Op het Hooge Holt kunt u heerlijk met het gezin of vrienden midgetgolfen. Werk alle holes af in zo min mogelijk slagen en u bent gegarandeerd de held van het weekend.

Speciaal voor de kleine gast hebben wij een leuke kinderboerderij. Kom jij kijken naar onze geitjes en hertjes?

’t Hooge Holt met haar bosrijke omgeving is van nature al een plaats om heerlijk te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Met ons uitgebreide aanbod van wellness arrangementen willen wij dit gevoel van totale rust nog verder versterken. U gaat volledig relaxed weer naar huis.

Even tijd voor jezelf en in alle rust ook nog even bij de kapper langs. Dat kan bij kapsalon 't Hooge Holt. De puntjes eraf, een kleurtje, de krullen er weer in of een verfrissend nieuwe coupe.

Fitness Topfit 4 All Begin je vakantie sportief bij Topfit 4 All! Doe mee met de groepslessen of leef je uit in onze fitness en hardcore zone!.

Go To Top