t/m

 

Welkom op de homepage van vakantiepark ’t Hooge Holt in Gramsbergen Overijssel! Ons groene en gezellige park bestaat uit meer dan 200 Finse Chalets en stenen Villa’s.

Dit familiepark is de ideale locatie voor zowel kinderen als volwassenen. De omgeving van Gramsbergen biedt een schat aan activiteiten, waaronder schitterende fiets- en wandelroutes, attractieparken en historische stadjes.

Alle vier- en zespersoons woningen zijn voorzien van alle gemakken zoals een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer. Afhankelijk van het type woning kunt u ook gebruikmaken van extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een privé sauna. 

De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw, evenals het INDOOR ZWEMBAD,  de indoor speelwereld Mad Monkey Jungle, kinderanimatie met onze mascotte Kwiebus en de typjes Guus en Gelien, fitnesscentrum, kapsalon, beautysalon/ vitaliteit centrum en de horeca (met Gasterij de Spiezz, de snackbar, bowlingbanen en speelautomaten). 
Verder heeft het park onder andere een buitenzwembadkinderboerderij, tennisbaan, midgetgolf, fietsverhuur, speeltuintjes/veldjes en een fantastisch visvijver (met o.a. karpers en voorns).
Bij de receptie is de info- en cadeaushop 't Puure Holt, waar u heel veel streekinformatie en diverse streekproducten kunt vinden, evenals een overzicht van de mooiste fiets- en wandelroutes.

Check-in:  15:00 uur tot 18:00 uur (vrijdag tot 20:00 uur).
Arriveert u na 17:00 uur, bel dan met de receptie op 0524-442100

Check-out:  tot 10:00 uur.
Lekker uitslapen? Vraag de receptie of een Late Check Out tot 12:00 of 17:00 uur in uw accommodatie mogelijk is!

vakantieapp icoonOnze gloednieuwe Hooge Holt App is online!

Heel veel informatie en nieuwtjes van en over ’t Hooge Holt en al haar faciliteiten.
U kunt de APP gratis downloaden in Playstore Android en app store iOS. 

 

 

 PO advertentie 2017

Go To Top