Augustus

Waar breng jij de maand augustus door? Kies eens voor een vakantie in eigen land! Als je er even de tijd voor neemt, zul je er achter komen dat er in Nederland talloze prachtige plekjes verstopt zijn. Het Vechtdal in Overijssel, bijvoorbeeld!

Vakantiepark ‘t Hooge Holt is dé uitvalsbasis voor toeristen in het Vechtdal. Ons mooie familiepark ligt bij Gramsbergen, in het noordelijke puntje van Overijssel, en praktisch aan de Vecht. Vanuit je vakantiehuis zit je dan ook binnen no-time aan het kabbelende water. Het is heerlijk om hier te wandelen op een zonnige dag, om een bootje te pakken je te laten afdrijven, of om een fiets te huren en de gezellige dorpjes in de omgeving te bezoeken. Of pak de auto en rijd naar Ommen! Rondom deze oude handelsstad liggen prachtige landgoederen verscholen tussen de bossen. Het is de ideale bestemming voor een actieve dag op pad met de kinderen!

Ben jij nog op zoek naar een rustige vakantiebestemming in Nederland? Vakantiepark ‘t Hooge Holt is de locatie waar jij en je gezin een onvergetelijke zomer tegemoet gaan. Bekijk hieronder onze beschikbare vakantiehuizen in augustus!

Beschikbare woningen in augustus

Bekijk meer >
De zekerheid van: