Het vakantiepark voor de hele familie: ’t Hooge Holt

Zucht… Je herkent het vast wel. Die eindeloze discussie over de bestemming van een heerlijk weekendje of een hele week weg. Iedereen wil iets anders en wij begrijpen dat dat best lastig kan zijn. Gelukkig hoef je nu niet langer te zoeken! Aan de rand van het groene Vechtdal, nabij attractiepark Slagharen, ligt het gezellige vakantiepark ’t Hooge Holt. We vertellen je waarom dit park perfect is voor elke leeftijd en laten zien welke accommodatie past bij jouw reisgezelschap.

Op vakantie met kinderen

Kijk! Daar komt het apenvriendje Kwiebus voorbij lopen en stopt om iedereen een vrolijke knuffel te geven. Op vakantiepark ’t Hooge Holt is alles te vinden wat een kinderhartje begeert. Laat je kinderen lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle of laat ze creatief knutselen met Guus en Gelien. Ook tijdens vakantie kunnen kinderen gemakkelijk leren! Breng een bezoekje aan de grote kinderboerderij en ze zullen gegarandeerd hun ogen uitkijken.

hooge-holt-vakantiehuis-eekhoorn-kinderen

Het perfecte vakantiehuisje voor kinderen: De Eekhoorn

Op vakantie met jongeren

Is je reisgezelschap iets te oud voor de KidsClub? Geen zorgen! Voor de jongeren onder ons is er écht genoeg te doen op vakantiepark ’t Hooge Holt. Neem een plons in het overdekte zwembad of (als het zonnetje schijnt) in het lekkere buitenbad. Wie zegt dat het animatieteam alleen voor kinderen is? Doe mee aan een spannend potje lasergamen of versla iedereen in een georganiseerd sporttoernooi. Eindig de dag met een lekker drankje op het terras of ga voor een healthy lifestyle en breng nog wat uurtjes door in de fitnessruimte. Maar onthoud wel, het is vakantie.

hooge-holt-vakantiehuis-helsinki

Het perfecte vakantiehuisje voor jongeren: Helsinki

Op vakantie met ouderen

Vakantiepark ’t Hooge Holt is omringd door prachtige natuur en is nabij het Gramsbergerbos. Wat zou het zonde zijn om de omgeving niet te ontdekken tijdens een wandeling of… op de fiets! Na vele kilometers kan je bij terugkomst heerlijk genieten van de wellness of neem een frisse coupe bij de kapsalon op het park. Wil je écht even tot jezelf komen? Hoor de vogels vrolijk tjilpen, terwijl je in volledige rust aan de visvijver wacht op je eerste beet. Zo weet je zeker dat je volledig ontspannen het vakantiepark weer verlaat.

hooge-holt-vakantiehuis-goudkarper

Het perfecte huisje voor ouderen: Goudkarper

Heb jij je reisgezelschap al overtuigd dat ’t Hooge Holt de perfecte bestemming is? Boek dan vandaag nog jouw accommodatie en voordat je het weet zijn jullie optimaal aan het genieten!

Bekijk alle vakantiehuizen

De zekerheid van: