Vissen op 't Hooge Holt

Het is de droom van iedere sportvisser; direct vanuit de achtertuin van het vakantiehuis een hengeltje uitgooien en lekker een paar uurtjes genieten van je favoriete sport.

Op Vakantiepark ‘t Hooge Holt komt deze droom uit.

Vissen vanuit de tuin van het vakantiehuis

Vakantiepark ’t Hooge Holt beschikt over een geweldige visvijver met grote karpers en voorns. Een deel van de vakantiehuizen op het park liggen rond dit water. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuis van het Type Meerval of het type Goudkarper. Beide huistypes hebben drie slaapkamers, zijn geschikt voor 6 personen en liggen direct aan het water.

Hoe vangt u een karper?

Karper vissen is populair en dat is natuurlijk niet voor niets! Vissen op karpers is spannend. Volwassen karpers kunnen grote en sterke vissen zijn. Wilt u weten hoe je een karper vangt? Hieronder leest u op welke manier en met welk aas u het beste een karper vangt.

Het beste aas om een karper te vangen

Karper vissers gebruiken particles of boilies om een karper aan de haak te slaan. Particles is de verzamelnaam voor klein aas zoals mais, tijgernoten (!), zaden, peulvruchten of duivenvoer. Nadeel van particles is dat het soms lastig is om dit aas stevig aan je haak te maken en dat andere vissoorten zoals brasem ook van dit soort aas houden. Boilies zijn bedoeld om echt gericht op karper te vissen. Boilies zijn gekookte deegballetjes met verschillende geur-, kleur- en smaakstoffen. Probeer maar eens vismeel, aardbeien of gehaktkruiden in het deegballetje te kneden.

Voorvoeren

De kans op het vangen van een karper wordt veel groter als u een aantal dagen voordat u gaat vissen gaat beginnen met het voeren van de karpers op een vaste locatie en tijdstip. Hierdoor wennen de karpers aan uw voer en komen ze vanzelf weer terug als u aan het vissen bent. Vooral op afgesloten water kan dit een goede vangst opleveren.

Genieten op ’t Hooge Holt

Vakantiepark ’t Hooge Holt is een heerlijke plek voor een korte of langere vakantie. Het park heeft uitstekende faciliteiten waaronder een binnen- en buitenzwembad en een fitnessruimte. Kies uit verschillende types vakantiehuizen voor een heerlijk verblijf in Overijssel.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL