Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 29-05-2020 | 09:30 uur

Geachte gast,

Iedereen is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zich ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis. Vandaar dat we hier uitleggen wat de impact is, en welke gevolgen dit voor uw verblijf en/of boeking zal hebben.

Voorzorgsmaatregelen op het park:

  • De receptie is geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur.
  • De dag voor aankomst wordt er contact met u opgenomen over de incheck.
  • Onze horeca (restaurant, plaza, terras) opent op 1 juni. Voor het restaurant dient u te reserveren via het telefoon nummer 0524 - 442104 (vanaf 16:00 uur).
  • Een aangepast recreatieprogramma start weer tijdens het Pinksterweekend en tijdens de zomervakantie.
  • Het zwembad opent hoogstwaarschijnlijk op 1 juli.
  • Tijdens het gehele Pinksterweekend, 29-30-31 mei en 1 juni gaat de Mad Monkey Jungle open.
  • De kapsalon en Feetality zijn geopend op afspraak.

Uw boeking:

Op dit moment kunnen alle boekingen in Nederland op normale wijze doorgaan. We raden iedereen aan om de richtlijnen van het RIVM, in combinatie met de adviezen van de World Health Organisation (WHO) op te volgen. Hieronder kunt u de volgende (afwijkende) voorwaarden vinden, als u uw boeking toch wilt annuleren of wijzigen, in verband met het coronavirus.

Wij zullen op de volgende manier omgaan met het annuleren en wijzigen van uw boeking:

  • Is uw dag van aankomst voor of op 2 juni? U kunt uw boeking dan wijzigen naar een latere datum binnen een jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum. Voor het omboeken berekenen wij €22,50 wijzigingskosten. De meerprijs voor een eventuele duurdere periode zal in rekening worden gebracht. 
  • Voor boekingen met aankomst datum na 2 juni gelden de standaard voorwaarden. Mocht u uw boeking toch definitief wensen te annuleren, dan zullen de normale annuleringsvoorwaarden gelden. Deze kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Doorgeven van de wijzigingen:

Voor het doorgeven van wijzigingen of annuleringen kunt u via de mail contact opnemen met onze klantenservice: service@fijnopvakantie.nl
We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, en naam van de woning te vermelden.
We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

Mocht u toch telefonisch contact willen (Maandag en Vrijdag van 10.00 tot 11.30 en van 12.30 tot 17.00, Dinsdag tot en met Donderdag van 09.00 tot 13.00), houdt u dan rekening met een langere wachtrij dan u van ons gewend bent. 

Mocht de situatie wijzigen, dan zullen we een nieuwe update plaatsen.

Voor nu wensen wij u alle gezondheid en danken wij u voor uw geduld en begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van Hoogeholt & Fijn op Vakantie

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL