Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 26-03-2020 | 09:20

Geachte gast,

Heel Nederland is in de ban van de uitbraak van het coronavirus en de gevolgen hiervan. U vraagt zich ongetwijfeld af wat dit voor gevolgen heeft voor uw reis. Vandaar dat we hier uitleggen wat de impact is, en welke gevolgen dit voor uw verblijf en/of boeking zal hebben.

Voorzorgsmaatregelen op het park:

  • De receptie is geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur
  • De dag voor aankomst wordt er contact met u opgenomen over de incheck
  • Tot en met 6 april zullen alle faciliteiten op Vakantiepark 't Hooge Holt gesloten zijn. Dit houdt in dat er geen animatie programma is. Het zwembad, Mad Monkey Jungle, fitness, bowling baan, horeca is gesloten en hier kunt u geen gebruik van maken. 

Uw boeking

Op dit moment kunnen alle boekingen in Nederland op normale wijze doorgaan. We raden iedereen aan om de richtlijnen van het RIVM, in combinatie met de adviezen van de World Health Organisation (WHO) op te volgen. Hieronder kunt u de volgende (afwijkende) voorwaarden vinden, als u uw boeking toch wilt annuleren of wijzigen, in verband met het coronavirus.

Wij zullen op de volgende manier omgaan met het annuleren en wijzigen van uw boeking:

  • Is de dag van aankomst van uw boeking voor of op 1 juni en uw vakantiebestemming bevindt zich in een gebied dat getroffen is door het coronavirus, waarbij door de autoriteiten is aangegeven dat het niet mogelijk is om hier naar af te reizen? Dan kunt u uw boeking kosteloos omboeken.
  • Voor boekingen met aankomst datum na 1 juni, gelden de standaard voorwaarden. Mocht u uw boeking toch definitief wensen te annuleren, dan zullen de normale annuleringsvoorwaarden gelden. Deze kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Doorgeven van de wijzigingen:

Voor het doorgeven van wijzigingen of annuleringen kunt u via de mail contact opnemen met onze klantenservice: service@fijnopvakantie.nl
We vragen u om uw reserveringsnummer, aankomstdatum, en naam van de woning te vermelden.
We hopen dat u er begrip voor heeft dat een antwoord langer op zich laat wachten dan gebruikelijk, in verband met deze buitengewone omstandigheden.

Mocht de situatie wijzigen, dan zullen we een nieuwe update plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Hoogeholt & Fijn op Vakantie

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL