Februari

Februari is een perfecte maand om op vakantie te gaan! Tijdens de koude en donkere winter is iedereen toe aan een oplaad-momentje buiten de deur. Een weekje weg in eigen land is hier perfect voor! Wat dacht je van een weekje Overijssel?

Vakantiepark ‘t Hooge Holt in Gramsbergen is de perfecte plek om op te laden, niet alleen voor jou maar voor het hele gezin. Hier kan je gegarandeerd zorgeloos ontspannen. Je kroost zal zich geen moment vervelen dankzij de geweldige faciliteiten op het park: een mini-golfbaan, een kinderboerderij, een overdekte speeltuin, noem maar op! Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben, kunnen jij en je partner genieten van het zwembad, of van onze knusse vakantiebungalows. En hoe zit het met de gezinsactiviteiten? Ook in de omgeving is er van alles te doen. Denk dan aan wandelen, fietsen of naar het pretpark.

Een vakantie bij ‘t Hooge Holt staat dus gelijk aan een vakantie vol gezelligheid en vertier. Kom daarom nu een weekje ontspannen bij ons vakantiepark, zodat je de volgende werkweek weer uitgerust bij de hoorns kunt vatten. Bekijk hieronder ons aanbod.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL