Meimaand = vakantiemaand

Mei is één van de mooiste maanden van het jaar! Waarom? Omdat je in de maand mei al een weekend of midweek boekt voor slechts €175,-* in de accommodaties Dalkruid en Oslo! Daarnaast regent het korting op onze overige accommodatietypes.

Je profiteert in mei van korting tot 20% in accommodatietype Stockholm en 12% korting op alle andere vakantiehuizen. Op vakantie gaan is nog nooit zo fijn geweest! In mei komt het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn, de jas kan uit en de natuur staat in volle bloei. Er is ook volop animatie en leuke activiteiten in mei. Zien we jou deze maand ook bij 't Hooge Holt?

De korting is geldig op een verblijf in de maand mei, dus wees er op tijd bij! 

* exclusief reserveringskosten, bedlinnen en parkkosten.

Extra voordelig: Dalkruid

Zomers vakantiehuis Dalkruid op vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen

Deze vrijstaande vakantiewoning voor zes personen is ideaal voor een verblijf met het hele gezin! De Dalkruid is centraal gelegen bij het hoofdgebouw, zodat je binnen loopafstand van activiteiten en onze animatie bent.  Verder kan er  heerlijk ontspannen worden in het ligbad en is de woning omringd door natuur. 

Bekijk aanbiedingen voor de Dalkruid

Extra voordelig: Oslo

Zomerse bungalow Oslo met moderne inrichting op vakantiepark 't Hooge Holt

In de gelijkvloerse bungalow Oslo verblijf je in Scandinavische sferen en op een rustige locatie op het park. Ideaal voor het ultieme vakantiegevoel! Met een eigen veranda inclusief terras kan je, als het zonnetje zich laat zien, lekker buiten ontbijten of verdwalen in een goed boek. 

Bekijk aanbiedingen voor de Oslo

De zekerheid van: