Vier het Sinterklaasweekend op 't Hooge Holt

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje al aan, hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan! 

Sinterklaas is weer bijna in het land. Dat betekent cadeautjes uitpakken, pepernoten eten maar vooral erg veel gezelligheid! Dit wil je natuurlijk samen vieren en hier is geen betere plek voor dan in een vakantiehuis op ‘t Hooge Holt.

Bij ‘t Hooge Holt is er tijdens deze feestelijke periode van alles te beleven. Ons animatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten (bekijk animatieprogramma) voor de kinderen. Op 5 december is vakantiepark ‘t Hooge Holt dé perfecte locatie voor een gezellige pakjesavond. Bekijk hieronder het programma of reserveer alvast een pietenbezoekje in je bungalow. Zo ga je een onvergetelijke Sinterklaas tegemoet.

Bekijk alle vakantiehuizen

Schoentje knutselen én zetten

Knutsel ook dit jaar op zaterdagochtend 3 december weer een eigen schoen in elkaar. Nadat jij je eigen schoentje hebt geknutseld is het de hoogste tijd om deze te gaan zetten! Hopelijk hebben de pieten 's nachts tijd om langs te komen op 't Hooge Holt, zodat jij iets leuks in je schoen terugvindt zondagochtend!

Pietengym

Op zaterdag 3 december kun je meedoen aan pietengym! Laat je van je beste kant zien en misschien ga jij wel naar huis met een heuse pietendiploma.

Sinterklaas in de Plaza

Sinterklaas zelf kan natuurlijk niet ontbreken in het Sinterklaasweekend. Daarom brengt de goedheiligman op zondagmiddag 4 december een bezoekje aan 't Hooge Holt. Kom om 13:00 uur naar de Plaza en geef de Sint een handje.

Pietenbezoek

Bij een Sinterklaas-weekend mogen pieten natuurlijk niet ontbreken. Wil jij hoog bezoek van Sints echte pieten in jouw eigen bungalow? Reserveer dan nu een tijdslot voor zaterdag 3 of zondag 4 december! De pieten komen een kwartiertje langs met strooigoed. Maak het Sinterklaas-weekend helemaal af met dit fantastische pietenbezoek en geef de kinderen een unieke ervaring! 

  • Voor parkgasten:  € 5,- (Actiecode vereist)
  • Voor niet-parkgasten (inwoners Gramsbergen): € 10,-

Reserveer je pietenbezoek:

Bekijk ons aanbod met Sinterklaas

Bekijk meer >
De zekerheid van: