Voorjaarsactie met 35% korting!

Wegens succes verlengd! Heb jij ook zo’n zin om er tussenuit te gaan ergens in de komende weken? Kom gezellig vakantie vieren op ‘t Hooge Holt! Dat is altijd genieten. Al helemaal met onze speciale voorjaarsactie: 35% korting op een verblijf tot en met 14 april! Let op: je kunt gebruik maken van deze actie tot en met 7 februari. 

Een vakantiehuis op ‘t Hooge Holt is de perfecte plek voor een gezellige vakantie met de hele familie. Op ons park is elk moment wel iets te beleven. Kinderen kunnen zich vermaken op de kinderboerderij, in het speelparadijs Mad Monkey Jungle en met ons enthousiaste animatieteam. ‘t Hooge Holt ligt in een prachtige natuurrijke omgeving waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. ‘s Avonds kun je lekker uitrusten in één van onze comfortabele vakantiehuizen. Voel je die vakantiekriebels ook al opkomen? Wij wel!

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen. De actie geldt voor alle verblijven* en is geldig op een verblijf tot en met 14 april 2022. Gun jezelf een fijne vakantie. Kies hieronder een aantal van de beschikbare vakantiehuizen (of bekijk alle huizen op het park) en boek gelijk! 

* Met uitzondering van de groepsaccommodatie Villa Vechtrijk en individuele promotie. 

De zekerheid van: