6 redenen waarom op vakantie in de zomer bij ’t Hooge Holt een topidee is!

De zomer komt er weer aan! Wil jij er in juli of augustus lekker op uit met het hele gezin? Boek dan een leuke vakantie in eigen land bij vakantiepark ’t Hooge Holt! Hieronder vind je 6 redenen waarom een vakantie in juli bij ’t Hooge Holt gegarandeerd een vakantie wordt om nooit te vergeten.

1. Fietsen door het Vechtdal

De ligging van ’t Hooge Holt in het Vechtdal, een regio met veel water en bossen, biedt een schat aan gezinsactiviteiten. Het Vechtdal is in de loop van de tijd uitgesleten door de rivier de Vecht en loopt van Gramsbergen aan de Duitse grens tot Zwolle. Je vindt er tientallen kastelen, prachtige fietsroutes, kanotrips en wandeltochten. Dit zorgt ervoor dat ‘t Hooge Holt de ideale locatie is voor natuurliefhebbers. Bij ‘t Hooge Holt kun je fietsen huren, zodat je altijd flexibel bent en gemakkelijk op al deze mooie plekjes kunt komen.

 

2. Op het terras zitten

Vanwege het lekkere weer in juli kun je vaak heerlijk buiten zitten. Bij vakantiepark ’t Hooge Holt beschikken de meeste vakantiehuizen over een eigen terras en balkon. Verder zijn de verschillende 4- en 6-persoonswoningen allemaal vrijstaand waardoor je veel privacy hebt en volop kan genieten van de rust. Dus pak een boek en wat drinken en maak er een heerlijke rustdag van!

3. Varen over de Vecht

In de zomermaanden is het mogelijk om met het authentieke schip de Vechtezomp een prachtige tocht over de Vecht te maken. Vanaf de startplaats in Gramsbergen vaar je richting Laar in Duitsland. De enthousiaste schippers vertellen tijdens deze gezellige vaartocht over de historie van de Vechtezomp en de regio. Ook is het mogelijk om deze tocht uit te breiden tot een compleet arrangement met een bezoek aan de lokale bierbrouwerij of de vijvertuinen van Ada Hofman.

4. Een echt familiepark

Vakantiepark ’t Hooge Holt is een echt familiepark! Het gezellige en nette park bestaat uit meer dan 200 Finse bungalows en vakantiehuizen die ideaal zijn ingericht voor gezinnen met kinderen. Bovendien bevinden zich op het park vele faciliteiten zodat de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Ga bijvoorbeeld samen naar de kinderboerderij of speel een gezellig potje midgetgolf. Bij ’t Hooge Holt zijn er genoeg gezinsactiviteiten te vinden die een fijn verblijf garanderen voor jong en oud!

5. Een schat aan binnenactiviteiten

Het weer in Nederland kan nog wel eens wisselvallig zijn, maar een vakantie bij ’t Hooge Holt valt door de vele binnenactiviteiten nooit in het water. Zo beschikt het vakantiepark onder andere over een ruim binnenzwembad, een escaperoom  en een bowlingbaan. Daarnaast zijn er op het park verscheidene horecagelegenheden aanwezig waar je kan genieten van een simpel kopje koffie tot een uitgebreid diner. Door de combinatie van binnen en buiten plezier weet je dus zeker dat een vakantie in juli of augustus bij ’t Hooge Holt altijd super wordt!

Bekijk alle beschikbare vakantiehuizen

De zekerheid van: