Reviews

Benieuwd welke huizen populair zijn? Hieronder zie je de best beoordeelde vakantiehuizen, opgedeeld in woningtypes (vanaf 100 beoordelingen) en individuele woningen (vanaf 5 beoordelingen).

Rechtstreekse reviews

Wil jij jouw vakantie-ervaring delen? Na je verblijf krijg je een e-mail met een verzoek om je vakantie te beoordelen. Deze review komt op onze website.

Google Reviews

Liever een Google Review achterlaten? Dat kan hier. Op Google wordt 't Hooge Holt beoordeeld met een 4.1/5 (1400+ reviews).

Bekijk de beste vakantiehuizen

Woningtype (stenen huis)

Goudvink

Gemiddeld 7,6 (150+ reviews)

Bekijk woningtype Goudvink >

"De locatie was heel fijn, zeker met een hond"
15 juni 2023 | Irma (NL)

"Fijn terrasje, lekkere bedden"
24 mei 2023 | Annet (NL)

Bekijk Goudvink

Woningtype (houten bungalow)

Stavanger

Gemiddeld 7,9 (140+ reviews)

Bekijk woningtype Stavanger >

"Fijne badkamer! Afwasmachine, wasmachine en droger aanwezig."
2 juli 2023 | Gerda (NL)

"Perfect huisje, ruime veranda, heerlijke douche, goede bedden."
14 juni 2023 | Esther (NL)

Bekijk Stavanger

Best beoordeelde stenen huis

Goudkarper 147

Gemiddeld 8,4 (12 reviews)

Bekijk Goudkarper 147 >

"Het huisje is gezellig ingericht. Van alle gemakken voorzien. Genoeg ruimte."
18 oktober 2023 | Anoniem (NL)

"Alles is fantastisch"
8 oktober 2023 | Marloes (NL)

Bekijk Goudkarper 147

Beste beoordeelde houten bungalow

Helsinki 24

Gemiddeld 9,1 (5 reviews)

Bekijk Helsinki 24 >

"Het huisje is heerlijk en gezellig."
8 januari 2023 | Ellen (NL)

"Goed vertoeven."
27 augustus 2023 | Tineke (NL)

Bekijk Helsinki 24

KOETLIFE op 't Hooge Holt

In deze video zie je hoe de vlogfamilie Koet de faciliteiten op 't Hooge Holt ontdekt. Hetzelfde huisje boeken? Bekijk Goudkarper 165.

De Grote Gezinsvlog op 't Hooge Holt

In deze video zie je een dag uit de vakantie van De Grote Gezinsvlog! Zij verbleven met hun gezin en hond in een houten bungalow.

De zekerheid van: