Overslaan en naar de inhoud gaan

Leukste activiteiten voor kinderen buiten het park

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten voor kinderen in de omgeving rondom 't Hooge Holt? Wij zetten hieronder de beste tips voor jou op een rijtje! 

1. Plopsaland Indoor - Coevorden

Ben je op vakantie bij vakantiepark 't Hooge Holt en zoek je een betoverend uitje voor de kinderen? Dan is Plopsaland Indoor Coevorden de perfecte bestemming! Hier kunnen kinderen genieten van een dag vol plezier en avontuur met hun favoriete Plopsa-personages. 

Magische ontmoetingen

In Plopsaland Indoor Coevorden komen de bekende Plopsa-personages tot leven! Kinderen kunnen hun idolen zoals Kabouter Plop, Bumba en K3 ontmoeten en misschien zelfs een knuffel of handtekening scoren. Dit is een geweldige kans voor foto's en onvergetelijke herinneringen.

Spannende attracties

Dit betoverende indoorpark zit boordevol spannende attracties die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Van snelle achtbanen zoals de Wickiebaan tot draaimolens en glijbanen, er is voor ieder wat wils. De attracties zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen, zodat ze veilig kunnen genieten van de ritjes vol adrenaline.

Betoverende shows

Naast de attracties biedt Plopsaland Indoor Coevorden ook betoverende shows voor het hele gezin. Laat je verrassen door de spectaculaire dansvoorstellingen van K3, geniet van de avonturen van Wickie de Viking of lach mee met de grappen van Samson en Gert. Deze shows zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol magie en entertainment.

Plezier voor Kleintjes

Speciaal voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte in het park: het Mayaland. Hier kunnen peuters en kleuters zich uitleven in zachte speelzones, ballenbaden en interactieve attracties. Het is een veilige en kleurrijke omgeving waar de kinderen samen kunnen spelen en ontdekken.

Kortom, met betoverende ontmoetingen met de favoriete Plopsa-personages, spannende attracties, betoverende shows en speciale plekken voor de kinderen, is Plopsaland Indoor Coevorden dé plek waar de dromen van kinderen uitkomen. Mis deze betoverende ervaring niet tijdens je vakantie bij 't Hooge Holt.

2. Attractiepark Slagharen

Op zoek naar een avontuurlijke activiteit met kinderen tijdens je verblijf bij vakantiepark 't Hooge Holt? Dan is Attractiepark Slagharen, op slechts een kwartiertje rijden vanaf het vakantiepark, de ideale bestemming! 

Adembenemende achtbanen

Attractiepark Slagharen staat bekend om zijn avontuurlijke achtbanen die zorgen voor een flinke dosis adrenaline. Van de Gold Rush, waar je in een razendsnelle trein gelanceerd wordt, tot de iconische Thunder Loop met zijn spannende loopings, de achtbanen in Slagharen zijn een must voor kinderen die houden van avontuur.

Klassieke attracties

Naast de achtbanen biedt Slagharen ook veel klassieke attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Stap in de boomstammetjes de Ripsaw Falls voor een spetterende wateravontuur, neem deel aan een draaimolenrit of geniet van het uitzicht vanuit het reuzenrad. Er is voor elk wat wils, waardoor het park perfect is voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden.

Waterpret in Aqua Mexicana

Op warme dagen is verkoeling te vinden in het waterpark Aqua Mexicana. Hier kunnen kinderen zich vermaken met glijbanen, waterfonteinen en verschillende speeltoestellen. Van spannende waterattracties tot leuke zwembaden, Aqua Mexicana biedt een hele dag vol waterpret voor het hele gezin.

Entertainment en horeca

Attractiepark Slagharen biedt ook veel entertainment en shows om de dag helemaal compleet te maken. Kinderen kunnen genieten van spectaculaire stuntshows tot kleurrijke parades en liveoptredens. Op het attractiepark valt altijd iets te beleven. Na alle avonturen is het ook tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. Het park biedt een ruime keuze aan horecagelegenheden, waar je kunt simpelweg kunt genieten van een frietje of de keuze hebt uit uitgebreide maaltijden. 

Vergeet dus niet om Attractiepark Slagharen toe te voegen aan je vakantieplanning en geniet samen met je gezin van een geweldige tijd. (Foto: Vechtdal Marketing)

3. Avonturenpark Hellendoorn

Ook Avonturenpark Hellendoorn is een geweldige keuze voor een dag vol plezier voor kinderen. Het park, gelegen in Hellendoorn is de perfecte bestemming voor een dagje weg. Hellendoorn bereik je met drie kwartier rijden vanaf het vakantiepark, wat het zeker de moeite waard maakt! 

Attracties

Attractiepark Hellendoorn heeft attracties voor iedereen, ook voor de allerkleinsten. Stap in de spannende achtbaan Tornado of neem deel aan een wildwateravontuur in de Sungai Kalimantan. Met een scala aan attracties zoals draaimolens, waterglijbanen en botsauto's is er voor iedere leeftijd wat wils. 

Kinderland 

Voor de jongste avonturiers is er het Kinderland. Hier kunnen de kinderen heerlijk klimmen, klauteren en spelen in een veilige en leuke omgeving. Van zachte glijbanen tot speeltoestellen en mini-attracties. Kinderland is speciaal ontworpen om de kleintjes te vermaken en ouders te ontzorgen. 

Waterpret in het Aquaventura Slidepark

Op warme zomerdagen biedt het Aquaventura Slidepark verfrissend waterplezier voor het hele gezin. Laat je meevoeren op de glijbanen met verschillende snelheden, ontdek de verschillende waterattracties en geniet van de verkoeling. Het is de ideale plek voor kinderen om samen te spetteren en te spelen, waardoor ze een onvergetelijke dag hebben.

Met spannende attracties, avontuurlijke shows, waterpret en speciale zones voor de kleintjes is er voor elk gezinslid iets te beleven. Mis deze kans niet om onvergetelijke herinneringen te creëren tijdens je vakantie bij 't Hooge Holt. 

4. WILDLANDS

Ook Emmen is zeker het ritje vanaf 't Hooge Holt waard, met een half uur rijden sta je al in WILDLANDS. In dit bijzondere dierenpark word je meegenomen op een reis door verschillende klimaten en werelddelen. 

Ontmoet bijzondere dieren

Wildlands Emmen is de thuisbasis van een indrukwekkende verscheidenheid aan dieren. Maak kennis met olifanten, giraffen, pinguïns en nog veel meer. Ga op safari in de Serenga, verken de Jungola via een bootje of duik in de wereld van Nortica. Elke wereld biedt unieke ontmoetingen met dieren, waardoor kinderen kennis kunnen maken met veel verschillende wilde dieren. 

Spannende attracties

Naast het bewonderen van dieren biedt Wildlands Emmen ook leuke attracties voor kinderen. Stap aan boord van de boottocht Rimbula River en vaar dicht langs dieren zoals olifanten. Durf jij de hoogte in te gaan op de Woudexpres of een spannende rit te maken in de achtbaan Tweestryd? De attracties zorgen voor het nodige plezier voor zowel jong als oud. 

Educatieve Avonturen

In Wildlands Emmen is er ook plek voor educatie. Kinderen kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan interactieve en leerzame activiteiten die hen bewust maken van het belang van bijvoorbeeld natuurbehoud. Ontdek de geheimen van de dierenwereld tijdens informatieve presentaties en voer spannende opdrachten uit om meer te leren over de dieren en hun leefomgeving. Naast plezier is het dus ook nog eens super leerzaam voor kinderen! 

Speelplezier en Vermaak

Naast het bewonderen van dieren en genieten van attracties, is er ook volop ruimte om te spelen en te ontspannen in Wildlands Emmen. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen met veel verschillende speeltoestellen voor elke leeftijden.

Kortom, er is altijd wel iets leuks te doen voor de kinderen. Mis deze kans niet en bezoek Wildlands Emmen tijdens je verblijf bij 't Hooge Holt en dompel jezelf helemaal onder in een wereld vol dierenavontuur en verwondering! 

(Foto: Copyrights WILDLANDS)