Boek een vakantie vlakbij Attractiepark Slagharen

  • Stuntweken!

  • Weekend weg vanaf 150,-

  • Gratis annuleren*

  • Flexibel betalen*

  • Laagsteprijsgarantie

  • Google Reviews: 4.1 uit 5

* Bekijk voorwaarden.

Vanaf vakantiepark ‘t Hooge Holt ben je binnen een kwartiertje rijden in Slagharen. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het attractiepark Slagharen, een van de oudste en leukste pretparken van ons land.

Plan je bezoek aan Slagharen nu alvast door een accommodatie te boeken op vakantiepark 't Hooge Holt. Dan ben je lekker dichtbij het attractiepark. Wist je dat Slagharen meer dan dertig attracties heeft? Ook in de directe omgeving van Slagharen is er genoeg te doen. Als je klaar bent met alle avontuur en spanning kan je je toevlucht nemen in de prachtige Overijsselse natuur. Vanuit Vakantiepark ‘t Hooge Holt zit je binnen no-time dit mooie gebied.

Zoek je een vakantiepark in de buurt van attractiepark Slagharen?

Bekijk vakantiehuizen

In Slagharen heb je volop keuze in horeca en entertainment. (Foto: Vechtdal Marketing)

Tip 1 in Slagharen: Entertainment en eten

Slagharen biedt in het attractiepark ook volop shows en entertainment. Zo kun je dansen met de wasberen Randy & Rosie of naar een show van de Red Bandits. Heb je zin in een hapje eten? Het attractiepark heeft acht restaurants, met onder andere grill, pizza en koffie.

Ook voor waterpret is Slagharen een ultieme bestemming.

Tip 2 in Slagharen: Aqua Mexicana

Naast het attractiepark heeft Slagharen ook een spetterend waterpark: Aqua Mexicana. Dit zwemparadijs is volledig in Mexicaanse sferen, inclusief palmbomen, kleurrijke waterspeeltuinen en een heus strand! Daarnaast zijn er 10 spectaculaire glijbanen en een groot bubbelbad.

De zekerheid van: