Overslaan en naar de inhoud gaan

Vissen op het vakantiepark

Het is de droom van iedere sportvisser: direct vanuit de achtertuin van het vakantiehuis een hengeltje uitgooien en lekker een paar uurtjes genieten van je favoriete sport. Op vakantiepark ‘t Hooge Holt komt deze droom uit.

 

Vissen vanuit de tuin van het vakantiehuis

Vakantiepark ’t Hooge Holt beschikt over een geweldige visvijver met grote karpers en voorns. Een deel van de vakantiehuizen op het park liggen rond dit water. Dan ben je dus slechts een paar voetstappen verwijderd van de leukste hobby. Zie ook alle huizen in de roze cirkel op de plattegrond hieronder. Lees ook het visreglement.

Hoe vang je een karper?

Karpervissen is populair en dat is natuurlijk niet voor niets! Vissen op karpers is best spannend. Volwassen karpers kunnen grote en sterke vissen zijn. Hoe vang je ze?

Karpervissers gebruiken particles of boilies om een karper aan de haak te slaan. Particles is de verzamelnaam voor klein aas zoals mais, tijgernoten (!), zaden, peulvruchten of duivenvoer. Nadeel van particles is dat het soms lastig is om dit aas stevig aan je haak te maken en dat andere vissoorten zoals brasem ook van dit soort aas houden.

Boilies zijn bedoeld om echt gericht op karper te vissen. Boilies zijn gekookte deegballetjes met verschillende geur-, kleur- en smaakstoffen. Probeer maar eens vismeel, aardbeien of gehaktkruiden in het deegballetje te kneden.

Vissen? Verblijf dan in de Meerval

Lijkt het je leuk om vanuit je vakantiehuis te gaan vissen? Dan is een accommodatie aan de visvijver echt iets voor jou. Je kunt kiezen voor twee woningtypes. De eerste is de Meerval. Dit zijn allemaal 6-persoonshuizen, gelegen aan de vijver. 

De Meerval heeft 3 slaapkamers en is altijd uitgerust met een fijne open haard. Daarnaast hebben alle huizen van het type een tuin met tuinmeubilair, aan de vijver.

Bekijk woningtype Meerval

Of kies voor type Goudkarper

Liever een andere woning aan het water? Kies dan voor de Goudkarper. Deze woningen zijn voor 6 personen, beschikken over 3 slaapkamers en hebben elk een open haard. De Goudkarper brengt nog iets meer luxe dan de Meerval, met een eigen vaatwasser, wasmachine en wasdroger. En uiteraard een terras aan de vijver.

Bekijk woningtype Goudkarper

Genieten op ’t Hooge Holt

Vakantiepark ’t Hooge Holt is een heerlijke plek voor een korte of langere vakantie. Het park heeft uitstekende faciliteiten waaronder een binnen- en buitenzwembad en een fitnessruimte. Kies uit verschillende types vakantiehuizen voor een heerlijk verblijf in Overijssel.

Bekijk alle vakantiehuizen