Waarom je je hond mee wilt nemen op vakantie bij 't Hooge Holt

Wat is er beter dan je trouwe viervoeter meenemen op een heerlijke vakantie? Op vakantiepark ‘t Hooge Holt is het mogelijk om samen met je hond een onvergetelijke tijd te beleven in de natuur van Overijssel. We vertellen je de beste redenen waarom je voor ‘t Hooge Holt zou willen kiezen voor een vakantie met je favoriete huisdier.

1. Honden zijn toegestaan in veel vakantiehuisjes

Op vakantiepark ‘t Hooge Holt zijn honden in veel accommodaties toegestaan. Dat betekent dat er een ruime keuze is aan geschikte vakantiehuizen. Ontdek welk huisje het beste bij jou en het reisgezelschap past. Kies bijvoorbeeld voor de knusse bungalow Oslo die omgeven is met genoeg ruimte zodat je hond zich vrij kan bewegen. Bekijk hier alle accommodaties waar honden mee mogen.

2. Maak wandelingen in het bos

De directe omgeving van vakantiepark ‘t Hooge Holt is geschikt voor een heerlijke lange wandeling. Dwaal een aantal uur samen met de hond door het naastgelegen bos met de verschillende mogelijke wandelroutes. Dit zorgt ook nog eens voor afwisseling, elke dag een andere route. Er is natuurlijk ook veel te zien! Het bos heeft een rijke flora en fauna waarbij je je ogen uitkijkt. Zo tikt de tijd snel voorbij...

Bruine hond aan het rennen in het bos

3. Neem je hond mee naar de rivier

Meer zin in een ontspannen wandeling langs de rivier? Ook dat is in de buurt van ‘t Hooge Holt te vinden. De rivier de Vecht stroomt bijna langs het vakantiepark en geeft een andere sfeer aan de wandeling dan in het bos. Hier kan je hond ook nog eens een frisse duik nemen, het is tenslotte ook vakantie voor hem/haar!

Witte hond aan het rennen in het bos

Krijg je al kriebels om een vakantiehuis te boeken met je hond? Bekijk dan snel het beschikbare aanbod op ‘t Hooge Holt.

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: