Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakantie met hond in Overijssel?

Zoek en boek een vakantiehuisje met hond op 't Hooge Holt

Op vakantie met de hond?

Wat is er nou gezelliger dan een vakantie waarbij jouw huisdier mee mag? Op 't Hooge Holt hebben we een ruim aanbod vakantiewoningen waarbij jouw huisdier mee mag. 

Het vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes in het Vechtdal gebied, maar ook voor leuke uitjes in de buurt. 

Het park zelf grenst aan het Gramsbergerbos, een klein stukje bos dat ideaal is om in de ochtend of avond nog even de hond uit te laten.

Zo beleef je samen een heerlijke vakantie. 

Bekijk de huisvriendelijke vakantiehuizen

 


Bekijk de vakantiehuizen met hond

Altijd de beste prijs
Flexibele betalingen
Gratis annuleren gedurende 14 dagen

Over vakantiepark 't Hooge Holt

Vakantiepark 't Hooge Holt ligt in het groene Overijssel aan de rand van het prachtige wandelgebied van het Vechtdal. Hier vind je vele kilometers aan wandelpaden waar zowel jij als jouw viervoeter ultiem kunnen genieten van de mooie omgeving. 

Liever op het park blijven? Onze vakantiewoningen zijn ruim opgezet en hebben allen een eigen terras of veranda waar je heerlijk samen buiten kunt zitten. Daarnaast is er op het park heel veel te beleven. Er is volop animatie en faciliteiten te vinden in onze Plaza, waaronder horeca, binnenzwembad en een grote indoor speeltuin.

Bekijk de vakantiehuizen