Horeca

Op het park zijn gezellige horecagelegenheden aanwezig voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Kom eens gezellig een avond dineren in ons a la carte restaurant Gasterij Spiezz. Genieten van een kopje koffie en een gebakje in de Plaza terwijl uw kinderen spelen in de Mad Monkey Jungle. Een avondje glow-in-the-dark bowlen met een hapje en een drankje. Of zin in een lekker bakje patat, of misschien wel een ijsje? Dan heten we u van harte welkom in de snackbar. 

Gasterij Spiezz 

De ideale uitstek voor een heerlijk a la carte diner dat vindt u bij Gasterij Spiezz. Onze chef-kok Ruud heeft een menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. Natuurlijke streekproducten staan centraal onder andere vlees van de Buffelfarm uit Radewijk, de bessentuin uit Burch en de IJshoeve Bosman uit De Krim. In het restaurant is een uitgebreide selectie aan wijnen en speciaal bieren om uw diner tot een succes te maken. Voor de kinderen is er een speciale Kidzz menukaart.

Voor meer informatie over Gasterij Spiezz of gelijk reserveren? Hier vindt u meer informatie.

Plaza 
Het bruisende middelpunt van Vakantiepark 't Hooge Holt is de veelzijdige Plaza. Hier kunt u terecht voor een glas verse muntthee, een heerlijke cappuccino met een gebakje, gevulde koek of een andere lekkernij. Ook is de Plaza een goede uitstek voor een heerlijk verzorgde lunch of borrel. De plaza biedt een groot assortiment aan seizoensbier van de tap, speciaal bieren, speciale koffies, frisdrank en bittergarnituur.

Kiosk & Bar
Bij de Kiosk kunt u onder andere terecht voor een lekker ijsje en een gekoeld drankje. Heerlijk genieten aan het buitenzwembad met uw (klein)kinderen in de zon. Wanneer het wat minder weer is kunnen we ook een drankje inschenken in de binnen bar. Ook staat er een pool tafel en kunt u met uw gezelschap een potje darten.

Feesten & Partijen

Vakantiepark 't Hooge Holt is dé locatie voor welke feestelijke gelegenheid dan ook. Gasterij Spiezz beschikt over 70 zitplaatsen en biedt zowel á la carte diner als buffetten. Daarnaast beschikken we over een feestzaal waar we maar liefst 150 gasten kunnen ontvangen. 

Het animatieteam is beschikbaar om in te huren voor vermaak tijdens uw avond. Denk hierbij aan 'Ik hou van Holland' quiz of ' De Jongens tegen de meisjes'. 

Er zijn tal van mogelijkheden, heeft u speciale wensen we denken graag met u mee. 
U kunt ons bereiken via horeca@hoogeholt.nl of 0524-442104

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL