Horeca

Op het park zijn verschillende gezellige horecagelegenheden aanwezig voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils! Kom gezellig dineren in ons a la carte restaurant Gasterij Spiezz, of geniet van een kopje verse koffie en een gebakje in de Plaza. Speel een potje glow-in-the-dark bowlen onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft u zin in een lekker bakje patat, of misschien wel in een ijsje? Dan heten we u van harte welkom in de snackbar. 

Corona update, 01-07-2020:
Onze horeca (restaurant, plaza, terras) is weer geopend! Voor het restaurant dient u te reserveren. Dit kan via het telefoonnummer 0524 - 442104 (vanaf 12:00 uur).
Wij vragen onze gasten om een kleine 'Corona-bijdrage' van €1,50 voor een lunch of diner, €0,50 voor een snackbarbestelling en €0,25 per losse koffie of consumptie. 

 

Gasterij Spiezz 

De ideale uitstek voor een heerlijk á la carte diner dat vindt u bij Gasterij Spiezz. Onze chef-kok Ruud heeft een menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. Natuurlijke streekproducten staan er centraal, waaronder vlees van de Buffelfarm uit Radewijk, de bessentuin uit Burch en de IJshoeve Bosman uit De Krim. In het restaurant kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie aan wijnen en speciaal bieren om uw diner tot een succes te maken. Voor de kinderen is er een speciale Kidzz menukaart.

Voor meer informatie over Gasterij Spiezz of gelijk reserveren? Hier vindt u meer informatie.

Plaza 
Het bruisende middelpunt van Vakantiepark 't Hooge Holt is de veelzijdige Plaza. Hier kunt u terecht voor een glas verse muntthee, een heerlijke cappuccino met een gebakje, een gevulde koek of een andere lekkernij. Daarnaast is de Plaza een goede stek voor een heerlijk verzorgde lunch of borrel. De plaza biedt een groot assortiment aan seizoensbier van de tap, speciaal bieren, speciale koffies, frisdrank en bittergarnituur.

Pizzeria 

Tijdens de zomermaanden is onze pizzeria geopend. Hier bieden wij een ruime keuze aan overheerlijke verse Italiaanse pizza's. Deze kunt u opeten op onze plaza, maar u kunt ze ook meenemen naar u bungalow, om ze lekker op te peuzelen aan de keukentafel of in uw tuin. 

Binnen- en buitenbar
Bij de buitenbar kunt u onder andere terecht voor een lekker ijsje, voor een wijntje en voor een gekoeld drankje. Heerlijk genieten aan het buitenzwembad met uw (klein)kinderen in de zon. Wanneer het wat kouder is kunnen we ook een drankje inschenken in de binnenbar. Ook staat er een pool tafel en kunt u met uw gezelschap een potje darten.

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL