Horeca op 't Hooge Holt

Op het park zijn verschillende gezellige horecagelegenheden aanwezig. Er is voor ieder wat wils! Kom gezellig dineren in ons a la carte restaurant Gasterij Spiezz, of geniet van een kopje verse koffie en een gebakje in de Plaza. Speel een potje glow-in-the-dark bowlen onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft u zin in een lekker bakje patat, of misschien wel in een ijsje? Dan heten we u van harte welkom in de snackbar. 

Gasterij Spiezz

De ideale uitstek voor een heerlijk á la carte diner dat vindt u bij Gasterij Spiezz. Onze chef-kok heeft een menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. In het restaurant kunt u kiezen uit een uitgebreide selectie aan wijnen en speciaal bieren om uw diner tot een succes te maken. Voor de kinderen is er een speciale Kidzz menukaart. Ook is het mogelijk om bij de gasterij te lunchen of te borrelen. Neem alvast een kijkje op de lunchkaart en wie weet zit er al iets lekkers tussen!

Gasterij Spiezz is vanaf 17.00 uur geopend voor het diner. Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan via horeca@hoogeholt.nl, of via het telefoonnummer 0524-442104

Plaza 

Het bruisende middelpunt van Vakantiepark 't Hooge Holt is de veelzijdige Plaza. Hier kunt u terecht voor een glas verse muntthee, een heerlijke cappuccino met een gebakje, een gevulde koek of een andere lekkernij. Daarnaast is de Plaza een goede stek voor een heerlijk verzorgde lunch of borrel. De plaza biedt een groot assortiment aan seizoensbier van de tap, speciaal bieren, speciale koffies, frisdrank en bittergarnituur. Bekijk hier de menukaart.

Pizzeria 

Onze Pizzeria is momenteel gesloten, maar is normaal open op vrijdag, zaterdag en zondag. Hier bieden wij een ruime keuze aan overheerlijke verse Italiaanse pizza's. Deze kunt u opeten op onze plaza, maar u kunt ze ook meenemen naar u bungalow, om ze lekker op te peuzelen aan de keukentafel of in uw tuin. 

Activiteitenzaal

Momenteel zijn wij bezig met de verbouwing van onze zaal en de binnenbar. Meer informatie volgt gauw!

 

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL