Kerstvakantie

Als jij en je familie kerst dit jaar buiten de deur willen vieren, dan ben je bij vakantiepark ‘t Hooge Holt aan het juiste adres. Kom bij ons familiepark genieten van talloze faciliteiten, allerlei leuke activiteiten, en de rust in de Overijsselse natuur.

‘t Hooge Holt is een familiepark bij uitstek: perfect om de kerstdagen door te brengen met de kinderen. Onze knusse 4- en 6-persoons vakantiehuizen zijn perfect voor gezinnen met kinderen, en dankzij de vele faciliteiten op en rondom het park zullen de kids zich geen moment vervelen. Speel een potje bowling of neem een duik in het binnenzwembad. Tijdens de kerstdagen is het animatieteam aanwezig is met allerlei leuke spelletjes en gezellige muziek!

Daarnaast biedt 't Hooge Holt je nog meer om de kerst zo gezellig mogelijk te maken! Zo krijg je een kerstcadeautje wanneer je incheckt bij de receptie, kun je bij de koffie smullen van een eigen gebakken 'kniepertje' en krijg je bij aankomst een warme chocomelk. Beter wordt je kerst niet!

Een gezellige kerst met het hele gezin, dat is iets om naar uit te kijken! Ben jij opzoek naar een kerst vol activiteiten en vertier? Bekijk dan hieronder ons aanbod!

Om kerst nóg leuker te maken biedt Restaurant Gasterij Spiezz dit jaar een speciaal kerstbrunch en -diner aan. Klik hier voor de complete menu's en voor meer informatie!

Daarnaast is het mogelijk om een kerstboom te boeken voor in uw vakantiehuis! Klik hier voor meer informatie.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL