Boek een vakantie nabij Ommen

  • Stuntweken!

  • Weekend weg vanaf 150,-

  • Gratis annuleren*

  • Flexibel betalen*

  • Laagsteprijsgarantie

  • Google Reviews: 4.1 uit 5

* Bekijk voorwaarden.

Zoek je een vakantiepark nabij Ommen? Vakantiepark 't Hooge Holt ligt op slechts een klein halfuurtje rijden van dit gezellige Overijsselse stadje: de perfecte plek voor een vakantie richting Ommen.

Ommen kent een rijke geschiedenis. Dankzij haar ligging aan de Vecht speelde Ommen een belangrijke rol in de tijd van de Hanzesteden. Wie goed rondkijkt in het centrum zal nog verschillende oude panden vinden die uit die tijd stammen.

De beste reden om Ommen te bezoeken is echter vanwege de prachtige natuur in de omgeving. De uitgestrekte bossen ten zuiden van de stad bieden een prachtige wandellocatie en ook langs de Vecht rivier is het heerlijk kuieren.

Zoek je een vakantiehuis in de buurt van Ommen?

Bekijk vakantiehuizen

Landgoed Laer vlakbij Ommen

Tip 1 in Ommen: Landgoed Het Laer

Als je in Ommen bent is het zeer de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Landgoed Het Laer. Dit statige 18e eeuwse landhuis is omgeven door prachtige landerijen en ligt midden in het bos. Het is dan ook een perfecte startlocatie voor een lange wandeling door de natuur.

Bospad in Overijssel

Tip 2 in Ommen: Landgoed Eerde

Ook Landgoed Eerde is een prachtig uitje in Ommen. Het landgoed is ongeveer 540 hectare groot en omvat een kasteel uit 1715 met slotgracht, een bos en geweldige natuurgebieden. Hier vind je historische landschappen en allerhande diersoorten. De hond mag aangelijnd mee.

De zekerheid van: