Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

Onze houten bungalows zijn rolstoelvriendelijk. Deze huizen zijn gelijkvloers, met slaapkamer en badkamer beneden. Bovendien kan de veranda worden voorzien van een oprijplank, zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk de bungalow in- en uit kunnen. Volledig rolstoeltoegangelijke woningen zijn er niet bij 't Hooge Holt. Alleen Villa Vechtrijk (12 personen) heeft slaapkamers beneden met brede deuren en geen drempels. Hieronder lees je meer over de verschillende woningtypes.

Het begrip "rolstoelvriendelijk" en "rolstoeltoegankelijk" zijn soms verwarrend. Hier even een korte uitleg. Rolstoelvriendelijk betekent dat een rolstoelgebruiker zich vrij kan verplaatsen door het huis, zonder dat er belemmeringen ontstaan door de indeling ervan. Rolstoeltoegankelijk daarentegen betekent dat een vakantiehuis volledig is afgestemd op rolstoelgebruikers, bijvoorbeeld met een aangepaste badkamer, zodat zij ongehinderd kunnen functioneren.

 

Stavanger

Deze knusse bungalow is geschikt voor vier personen.  De authentieke blokhut voelt erg gezellig aan door de aanwezigheid van de open haard. Huisdieren zijn welkom, dus je kunt heerlijk wandelen met je huisdier in de prachtige omgeving.

Bekijk Stavanger 

Oslo

De 4-persoons Oslo is gelegen aan de voorzijde van het park, vlak bij vele faciliteiten. Bovendien beschikt de houten bungalow over een overdekte en gemeubileerde veranda aan de voorzijde. Een heerlijke plek voor de zonnige dagen. 

    Bekijk Oslo 

Stockholm

Deze luxe 4-persoonsbungalow beschikt over een charmante infraroodsauna. Een heerlijke plek om in te ontspannen na een dag vol avontuur.  Daarnaast is de Scandinavische bungalow op loopafstand van de prachtige Overijsselse natuur. 

    Bekijk Stockholm 

Kopenhagen

Deze Finse bungalow is ingericht voor vier personen. Een deel van deze chalets beschikt zelfs over een ligbad. De huiselijke woonkamer laat je direct thuis voelen, mede dankzij de gezellige eet-en zithoek. 

    Bekijk Kopenhagen 

Malmö

Deze gezellige vakantiebungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en heeft een moderne eet- en zithoek. De overdekte veranda aan de voorzijde is uitgerust met terrasmeubilair. 

Bekijk Malmö 

Helsinki

Deze 6-persoonsbungalow heeft een Finse stijl, wat een gezellige sfeer met zich meebrengt. Ook deze traditionele woning heeft een gemeubileerde veranda, wat een heerlijk plek is met goed weer. 

Bekijk Helsinki 

De zekerheid van: