Voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur, en dat biedt de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Want het voorjaar is misschien wel de lekkerste periode van het jaar: het wordt weer langer licht, kuikentjes zwemmen in de vijvers en lammetjes springen door de wei, en kleurige bloemen vertellen je dat de lente eraan komt.

Wanneer je op vakantie bent kun je echt even stilstaan bij het voorjaar en al het moois dat de lente je te bieden heeft. Bij ‘t Hooge Holt in Gramsbergen is het op en top genieten van dit seizoen. In deze rustige hoek van Overijssel zul jij je geen moment vervelen en elke dag iets nieuws ontdekken! Het park beschikt over een veelzijdige omgeving met veel natuur en cultuur. Hierdoor kan je elke dag leuke uitjes plannen, zoals bootje varen, fietsen, of een dorpje in de omgeving bezoeken.

Bij ‘t Hooge Holt is het goed vertoeven op de veranda van je knusse bungalow, aan de rand van onze visvijver of in het buitenzwembad. Krijg jij hier ook vakantiekriebels van? Boek hieronder dan een mooie bungalow en gun jezelf die heerlijke voorjaarsvakantie!

Beschikbare woningen in de voorjaarsvakantie

Bekijk meer >
De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL