Voorjaarsvakantie

Al bezig met de plannen voor de voorjaarsvakantie? Het is de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Eerlijk is eerlijk, het voorjaar is misschien wel de fijnste periode van het jaar. Het wordt weer langer licht en de donkerste dagen zijn weer voorbij. Het duurt nu niet lang meer totdat de lammetjes door de wei springen en de voorjaarsbloemen je vertellen dat de lente eraan komt.

Wanneer je op vakantie bent, kun je echt even stilstaan bij de verandering van het seizoen en de start van het voorjaar. Bij ‘t Hooge Holt in Gramsbergen is het op en top genieten rond deze tijd. In deze rustige hoek van Overijssel zul jij je geen moment vervelen en elke dag iets nieuws ontdekken. Het park beschikt over een veelzijdige omgeving met veel natuur en cultuur. Zo kun je met goed weer leuke uitjes plannen, zoals fietsen of een dorpje in de omgeving bezoeken. Even zin om niet weg te gaan, ook geen probleem! Bij ‘t Hooge Holt is het goed vertoeven in je knusse bungalow, onze gezellige Plaza of in het binnenzwembad.

Krijg jij hier ook vakantiekriebels van? Boek hieronder dan een mooie bungalow en gun jezelf die heerlijke voorjaarsvakantie vol activiteiten en plezier! Gelijk de beschikbare bungalows bekijken? Klik hier.

De zekerheid van: