Overslaan en naar de inhoud gaan

Binnen- en buitenzwembad

Vakantiepark 't Hooge Holt beschikt over een binnen- en buitenzwembad waar je met het hele gezin kunt genieten.

Neem een duik in het ruime zwembad van 20 bij 10 meter, waar je goed baantjes kunt trekken. Voor kinderen is er volop ruimte om te zwemmen en te spelen. Als je met kleintjes komt, zullen ze waarschijnlijk niet meer weg willen uit het peuterspeelbad. Dit ondiepe bad biedt een veilige omgeving met leuke speeltoestellen, waaronder een gemakkelijk toegankelijke glijbaan.


Openingstijden

  • Het binnenzwembad is dagelijks geopend van 9:00 tot 20:30 (met uitzondering van speciale activiteiten)
  • Het buitenzwembad is alleen geopend in het zomerseizoen
  • Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van 't Hooge Holt en is dagelijks geopend van 9:00 - 20:30

 

Faciliteiten

Bij aankomst krijg je een pasje waarmee je ons binnen- en buitenzwembad kunt bezoeken. De ingang bevindt zich binnen in het hoofdgebouw. Tijdens de zomermaanden is de Tikibar geopend. Hier kan je buiten heerlijk genieten van een drankje op het buitenterras en kun je toezicht houden op de kleintjes.

Naast de ligbedden zijn er ook stoelen aanwezig waar u kunt genieten. 

Zwemles

Bij het vakantiepark bieden we ook zwemlessen aan. De zwemlessen worden verzorgd door Zwemschool Born 2 Swim. Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen goed te leren zwemmen en om plezier daarbij voorop te stellen. Veiligheid, vertrouwen en individuele aandacht zijn de kernwaarden van de lessen. Er worden leuke spellen en oefeningen gedaan waardoor iedere les een echt zwemfeestje wordt!

Tijdens de zwemlessen kan je rustig op het terras plaatsnemen om bij je kind te kijken.