Binnen en buitenzwembad

Onze zwembaden zijn in verband met de Corona maatregelen helaas nog niet geopend!

 

Indien het zwembad geopened is kunt u met het pasje dat u bij aankomst ontvangt kunt u ons binnen- en buitenzwembad betreden. De ingang bevindt zich binnen in het hoofdgebouw.   

Wij hanteren momenteel de volgende regels in onze zwembaden: 
  • De 1.5-meter regel (die geldt voor mensen die niet tot één huishouden behoren) dient constant gerespecteerd te worden. 
  • Aanwijzingen van het personeel dienen te allen tijde opgevolgd te worden. Bij ongewenst gedrag kunt u worden verwijderd uit het zwembad.
  • Kleed u alvast om in uw bungalow en ga voor het zwemmen naar het toilet. Onze toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen. 
  • Kinderen zonder diploma mogen gebruik maken van het peuterzwembad. Ouders met kinderen mogen gebruik maken van het peuter- en kleuterzwembad. 
  • Neem geen speelgoed, ballen, eten of drinken mee naar het zwembad. Neem alleen een handdoek mee naar. 
  • Volwassenen dienen zich aan de zwemroute te houden. 
  • Bij gevaar voor de gasten of voor het personeel kan het bad tijdelijk worden gesloten. 

Let op: omdat wij extra ventileren in het binnenzwembad kan het boven water kouder aanvoelen dan normaal. 

Speciale activiteiten

Baantjes zwemmen kan op zaterdag t/m donderdag vanaf 09.00 uur tot 10.00 uur in het binnenzwembad. Het binnenzwembad is dan dus gesloten voor recreatief gebruik.

Onze sportschool maakt op de volgende momenten gebruik van het binnenzwembad. Dit bad is dan dus tijdelijk gesloten:

  • Maandag van 19.00 tot 20.00 uur
  • Woensdag van 19.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 09.00 tot 11.15 uur

 

Zwemmen bij Vakantiepark 't Hooge Holt is een feestje voor jong en oud! We beschikken over een fantastisch overdekt zwembad waar u met het hele gezin kunt genieten. Neem een duik in het grote bad waar u in alle rust baantjes kunt trekken. Er is genoeg ruimte voor kinderen om lekker te zwemmen en te spelen of neem een momentje voor jezelf en geniet van het lezen van een boekje op de ligbedden

Nog leuker is het zwemmen bij de waterfontein in het bad. Komt u zwemmen met de kleintjes? Dan is het peuterspeelbadje waarschijnlijk de plek waar uw kind niet meer weg wil. Het ondiepe peuterbad is een veilige omgeving met leuke speeltoestellen. Zo is er een glijbaantje aanwezig waar de kleintjes gemakkelijk op en af kunnen. In de zomermaanden is het buitenbad zoveel mogelijk geopend. 

Faciliteiten en openingstijden

Tijdens de zomermaanden is de kiosk geopend. Hier kunt u buiten heerlijk genieten van een drankje op het buitenterras en kunt u toezicht houden op de kleintjes.

Naast de ligbedden zijn er ook stoelen aanwezig waar u kunt genieten. Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van Vakantiepark 't Hooge Holt en is dagelijks geopend van 09:00 - 21:00, met uitzondering van speciale activiteiten.

Zwemlessen

Bij het vakantiepark bieden we ook zwemlessen aan. De zwemlessen worden verzorgd door Zwemschool Born 2 Swim. Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen goed te leren zwemmen en om plezier daarbij voorop te stellen. Veiligheid, vertrouwen en individuele aandacht zijn de kernwaarden van de lessen. Er worden leuke spellen en oefeningen gedaan waardoor iedere les een echt zwemfeestje wordt!

Tijdens de zwemlessen kunt u rustig op het terras plaatsnemen om bij uw kind te kijken. Wilt u ondertussen een kopje koffie drinken bij het restaurant, of naar Mad Monkey Jungle met uw andere kinderen? Dit is allemaal mogelijk.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL