Binnen- en buitenzwembad

Indien het zwembad geopend is kan je met het pasje dat u bij aankomst ontvangt ons binnen- en buitenzwembad betreden. De ingang bevindt zich binnen in het hoofdgebouw.

Let op: omdat wij extra ventileren in het binnenzwembad kan het boven water kouder aanvoelen dan normaal.

Zwemmen bij Vakantiepark 't Hooge Holt is een feestje voor jong en oud! We beschikken over een fantastisch overdekt zwembad waar u met het hele gezin kunt genieten. Neem een duik in het grote bad waar u in alle rust baantjes kunt trekken. Er is genoeg ruimte voor kinderen om lekker te zwemmen en te spelen of neem een momentje voor jezelf en geniet van het lezen van een boekje op de ligbedden

Nog leuker is het zwemmen bij de waterfontein in het bad. Komt u zwemmen met de kleintjes? Dan is het peuterspeelbadje waarschijnlijk de plek waar uw kind niet meer weg wil. Het ondiepe peuterbad is een veilige omgeving met leuke speeltoestellen. Zo is er een glijbaantje aanwezig waar de kleintjes gemakkelijk op en af kunnen. In de zomermaanden is het buitenbad zoveel mogelijk geopend. 

Faciliteiten en openingstijden

Tijdens de zomermaanden is de tikibar geopend. Hier kan je buiten heerlijk genieten van een drankje op het buitenterras en kunt u toezicht houden op de kleintjes.

Naast de ligbedden zijn er ook stoelen aanwezig waar u kunt genieten. Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van Vakantiepark 't Hooge Holt en is dagelijks geopend van 09:00 - 21:00, met uitzondering van speciale activiteiten. 

Zwemlessen

Bij het vakantiepark bieden we ook zwemlessen aan. De zwemlessen worden verzorgd door Zwemschool Born 2 Swim. Deze lessen zijn speciaal ontwikkeld om kinderen goed te leren zwemmen en om plezier daarbij voorop te stellen. Veiligheid, vertrouwen en individuele aandacht zijn de kernwaarden van de lessen. Er worden leuke spellen en oefeningen gedaan waardoor iedere les een echt zwemfeestje wordt!

Tijdens de zwemlessen kan je rustig op het terras plaatsnemen om bij je kind te kijken. Wilt u ondertussen een kopje koffie drinken bij het restaurant, of naar Mad Monkey Jungle met uw andere kinderen? Dit is allemaal mogelijk.

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL