5 redenen om in het voorjaar een vakantie bij 't Hooge Holt te boeken

Het voorjaar! Is het niet heerlijk? In de eerste maanden van het jaar is het bij ‘t Hooge Holt in Gramsbergen op en top genieten. Wij vertellen je waarom!

1. In het voorjaar geniet je van de eerste zonnestralen

De eerste zonnestralen doen een mens goed. Wanneer je op vakantie bent, kun je ook echt even stilstaan bij het voorjaar en al het moois dat de lente je te bieden heeft. Bij ‘t Hooge Holt is het goed vertoeven op je veranda of aan de visvijver. Laat die vakantiekriebels maar komen!

2. Overijssel is nog ‘onontdekt’ en dus heb je al dat moois (bijna) voor jezelf

Overijssel is een bijzondere provincie. De eeuwenoude steden, de prachtige natuur en avontuurlijke bestemmingen maken haar uniek. Daarnaast is de provincie nog redelijk onontdekt, wat er voor zorgt dat jij ongestoord die heerlijke wandeling kunt maken en je je echt even in je eentje waant in de natuur!

Gezellige stad aan het water in Overijssel

3. Er zijn veel activiteiten te beleven rondom het park dus vervelen doe je niet!

In deze rustige hoek van Overijssel zul je je geen moment vervelen en elke dag iets nieuws ontdekken. Het park beschikt over een veelzijdige omgeving met veel natuur en cultuur. Hierdoor kan je elke dag leuke uitjes plannen, zoals bootje varen, fietsen of een dorpje in de omgeving bezoeken!

4. Het Vechtdal, vlakbij ‘t Hooge Holt, is één van de mooiste plekjes van Nederland

Het Vechtdal is een natuurrijke, groene bestemming waar je echt even onthaast en tot rust komt maar ook actief kunt beleven en vermaken. Wat je nodig hebt? Opgepompte fietsbanden of stevige wandelschoenen zijn genoeg om een fantastische dag te beleven! Zo ontdek je de veelzijdigheid van het Vechtdal en geniet je volop van de rust en ruimte. PS: naast die schoenen of een fiets, is een picknickmand ook altijd een goed idee.

Schotse hooglander in de wei in Overijssel

5. Het is dé ideale omgeving en tijd om te fietsen en wandelen in de prachtige natuur (Reestdal, De Anjerpunten)

Rondom ‘t Hooge Holt is het landschap erg divers en veelzijdig: van bosgebieden tot aan landgoederen, en van riviergebieden tot aan polders. Of je nu fietst, wandelt of rijdt, je komt binnen no-time verschillende, unieke landschappen en natuur tegen. Ontdek het Reestdal met haar hooilanden, heidevelden, akkers, bossen en landgoederen, elk met zijn eigen flora en fauna. En voor de sportievelingen onder ons: er zijn hier belevingspaden en ‘running trails’ aangelegd!

Ben jij overtuigd en wil jij zelf ervaren hoe het is om in het voorjaar 't Hooge Holt te bezoeken?

Bekijk dan onze accommodaties

De zekerheid van: