Familie Koet van Koetlife een weekend op 't Hooge Holt

Afgelopen herstvakantie bracht familie Koet van YouTube-kanaal Koetlife een weekend door op 't Hooge Holt! De familie Koet bestaat uit vader Ruben met een 11-jarige drieling: Jason, Jayen en Djalychia. De familie is bekend door het vloggen  van hun gezinsleven. Ze filmen voornamelijk dagjes weg, leuke pretparken en andere leuke dingen. Met maar liefst 332.000 abonnees zijn ze razend populair, kende jij ze al?

Koetlife op bezoek in de herfstvakantie

In de herfstvakantie bracht de familie dus een bezoek aan ons park. Samen met zijn zoons genoot Ruben van dit weekendje weg en ook zijn vriendin Esther kwam gezellig een paar dagen logeren. Samen deden ze mee aan alle mogelijke activiteiten: van lasergamen tot de escaperoom, van zwemmen tot glow-in-the-dark bowlen. De familie Koet verbleef in het gezellige vakantiehuis Goudkarper 165. Dit 6-persoons huisje staat aan het water en beschikt over drie slaapkamers, waarvan één beneden.

Video 1: 

In de eerste video zie je de heenreis en de aankomst op het park. Vader Ruben houdt alles nog een verrassing voor de kinderen! Wat zullen ze ervan vinden?

Video 2: 

De familie geniet van een lekker ontbijtje in het vakantiehuis en gaat daarna glow-in-the-dark bowlen, naar de speeltuinmidgetgolfbaan. De diverse, coole en uitdagende midgetgolfbanen zijn een plezier voor jong en oud! De spannende lichtshow in de midgetgolfbaan gaat ook nog even aan. Ze sluiten de dag af met pizzarette en discozwemmen.

Video 3:

In deze derde video gaat de familie de uitdaging aan: de escaperoom! Denk jij dat ze op tijd kunnen ontsnappen? Daarna gaan ze ook nog pompoen snijden voor Halloween.

Ben je ook enthousiast geworden over 't Hooge Holt? Bekijk dan de verschillende vakantiehuizen op dit gezellige vakantiepark. We zien je graag verschijnen! Wil je graag in hetzelfde huis verblijven als de familie Koet? Boek dan Goudkarper 165.

Bekijk Goudkarper 165

Bekijk alle huizen

De zekerheid van: