5 tips voor een heerlijke kerst bij 't Hooge Holt

De feestdagen komen eraan. Het is nog maar even wachten totdat we weer kerstmis kunnen vieren. De tijd om te genieten van de gezelligheid, van elkaar en van dat heerlijke kerstgevoel. Maak deze feestdagen extra bijzonder met een verblijf op vakantiepark ‘t Hooge Holt. Natuurlijk is een verblijf in een vakantiehuis altijd leuk, maar bij ‘t Hooge Holt bieden wij jou en je familie een kerstervaring zoals nergens anders. Met deze tips wordt jullie kerst eentje om te herinneren.

1. Bekijk de kerstmenu's voor tijdens de feestdagen

Kom bij 't Hooge Holt dineren tijdens de feestdagen, wij bieden verschillende mogelijkheden! Op kerstavond kun je zelf je eigen kerstmenu samenstellen, deze komen wij dan bezorgen in jouw bungalow. Op Eerste Kerstdag serveren wij een kerstbuffet bij Gasterij Spiezz en bij 't Middelpunt. Ben jij benieuwd naar de overheerlijke menu's? Klik dan gauw hier. 

2. Boek een kerstboom voor in jouw vakantieverblijf

Bij kerstmis hoort natuurlijk een kerstboom. Die hoef je bij ‘t Hooge Holt niet te missen. Je kunt bij ons een kerstboom boeken. Voor een kleine bijdrage zorgen wij ervoor dat bij jouw aankomst een kerstboom op jouw veranda staat. En niet een van plastic, maar een echte dennenboom in pot. Als je wilt kun je ook lichtjes en versiering meenemen, zodat jullie samen de boom kunnen versieren. Een mooie verlichte boom maakt de feestdagen compleet! 

3. Laat je kinderen vermaken door het animatieteam

‘t Hooge Holt heeft een enthousiast animatieteam dat klaarstaat om je kinderen te vermaken. Guus de vogelverschrikker en Gelien zijn geliefd onder de kids op ‘t Hooge Holt. Met hen is er altijd wat leuks te beleven! Rondom de feestdagen zullen zij ook aanwezig zijn met leuke spelletjes en gezellige muziek speciaal voor deze tijd van het jaar. De kinderen hoeven zich dus absoluut niet te vervelen. 

4. Geniet van de natuur

In de wintermaanden is de natuur prachtig om te zien. Met een beetje geluk ligt er zelfs een pak witte sneeuw, zodat je samen sneeuwballen en sneeuwpoppen kunt maken. Maar ook een wandeling door de frisse lucht is een heerlijke manier om van de winter te genieten. ‘t Hooge Holt ligt midden in de natuur van Overijssel. Het park grenst aan het Gramsberger Bos. Vanuit jouw bungalow ben je met een paar stappen direct in de mooiste natuur. Dus trek je wandelschoenen aan, doe je sjaal om en ga erop uit! Klik hier voor wandeltips in de omgeving. 

5. Recreatie op het park

Op ‘t Hooge Holt is tijdens de feestdagen genoeg te doen. Wij hebben veel verschillende activiteiten en faciliteiten waar je samen van kunt genieten. Voor kinderen is er de Mad Monkey Jungle, een overdekt speelparadijs waar kinderen oneindig kunnen spelen. Voor de sportieve types is er een midgetgolfbaan, bowlingbanen en een zwembad. Wil je ook eens buiten het park rondkijken? Geen probleem: wij verhuren ook fietsen. Tijdens een verblijf op ‘t Hooge Holt is er elke dag wel iets nieuws om te doen.

6. Bezoek een Duitse kerstmarkt

een marktplein gefotografeerd vanaf hoogte in de nacht, met kraampjes versierd met kerstlichtjes, een reuzenrad en een grote stoet mensen

Als het gaat om kerstevenementen zijn de Duitse kerstmarkten misschien wel de meest iconische. ‘t Hooge Holt ligt minder dan drie kilometer verwijderd van de Duitse grens. Vanaf jouw vakantiehuis is een bezoek aan een Duitse kerstmarkt dus prima te doen.

Verschillende Duitse steden zoals Meppen, Lingen en Nordhorn zijn met de auto in minder dan een uur te bereiken. Als je iets langer wilt rijden zijn steden als Münster en Bielefeld ook goed te doen. Wil je deze kerstdagen echt eens iets anders doen, dan is een dagje naar een Weihnachtsmarkt een enorm leuke ervaring!

Geniet van een heerlijke kerst bij 't Hooge Holt. Boek nu een verblijf en geniet van al deze activiteiten en meer. Bekijk hieronder onze vakantiehuizen. Wij verwelkomen je graag!

Vakantiehuizen op 't Hooge Holt

 

De zekerheid van: