De 6 beste redenen waarom je in mei ‘t Hooge Holt wilt bezoeken

Meimaand is vakantiemaand op ‘t Hooge Holt. De natuur staat in volle bloei en zowel Hemelvaart als Pinksteren vallen in deze zonnige maand. Perfect voor een weekendje of weekje weg. Maar waarom zou je kiezen voor een vakantie op ‘t Hooge Holt? We geven jou hieronder de 6 beste redenen.

1. Midgetgolf met de perfecte temperatuur

Oh, wat kijken we allemaal weer naar uit naar het lekkere weer! De maand mei is een perfecte maand om te genieten van een heerlijke paar dagen weg. Met een gemiddelde temperatuur van 18 graden en het nog niet te warme zonnetje is dit de ideale tijd. En je hoeft je op vakantiepark ‘t Hooge Holt niet te vervelen. Ga voor een spontaan potje midgetgolf en probeer alle 18 holes uitgebreid uit. Zo is de middag al snel gevuld!

hooge-holt-midgetgolf

2. Relaxen op je eigen terras

Met dat lekkere temperatuurtje is het natuurlijk ook fijn om te genieten op het terras van je eigen vakantiehuis. Een boek, wat drinken erbij en je bent klaar om er een perfecte rustdag van te maken. Dat is waar vakantie écht om draait, niet waar? Vele vakantiehuizen van ‘t Hooge Holt zijn uitgerust met een privé terras of balkon. Kies bijvoorbeeld voor de Goudkarper, de Goudvink of de Eekhoorn waar het zonnetje de hele dag door schijnt.

hooge-holt-vakantiehuis-goudkarper

3. Ommetjes in het Gramsberger bos

Ben jij in deze corona tijd ook actief bezig met ommetjes maken? Dan is vakantiepark ‘t Hooge Holt ideaal! Het vakantiepark is gelegen naast het uitgestrekte bos van Gramsbergen en is dus perfect voor veel leuke wandelroutes. Ook de huisdieren mogen natuurlijk niet achterblijven. Neem gerust de hond mee voor een uitje en geniet optimaal met elkaar in de maand mei.

Huisdieren zijn toegestaan in de huisjes van ‘t Hooge Holt.

4. Een bezoekje aan de kinderboerderij

In mei leggen alle vogels een… je kent het gezegde vast wel. Wat is er nu leuker om in de maand mei een bezoekje te brengen aan de kinderboerderij van ‘t Hooge Holt! Bezoek met het hele gezin o.a. geitjes, herten, ezels en kippen en krijg de mogelijkheid om meer over deze dieren te ontdekken. De kinderboerderij van ‘t Hooge Holt is dagelijks geopend en is gratis voor alle gasten van het vakantiepark. Het is ook nog eens enorm leerzaam!

hooge-holt-kinderboerderij-geit

5. Fietsend de omgeving verkennen

Ben je toch meer van het fietsen of wil je wat afwisseling met het wandelen? Verken dan de prachtige omgeving van het Nederlandse en Duitse Vechtdal op de fiets. Bij vakantiepark ‘t Hooge Holt is een fiets zo geregeld met de handige (elektrische) fietsverhuur! En geen zorgen, de receptie heeft de leukste routes om een onvergetelijke fietstocht te maken. De afstand mag je natuurlijk zelf bepalen. Misschien word je met het lekkere weer in mei zelfs ook nog een beetje bruin ;)

6. Vissen in je achtertuin

Héérlijk… De ochtend of namiddag een hengeltje uitgooien en wachten op een mooie beet. Op vakantiepark ‘t Hooge Holt kan je in alle rust vissen in het lekkere mei-zonnetje. Vang vanuit de achtertuin van jouw vakantiehuis grote karpers en voorns in de visvijver terwijl alle vogels vrolijk om je heen fluiten. Geniet zo optimaal van het ideale voorjaarsgevoel!

hooge-holt-bungalows-aan-visvijver

Ben jij overtuigd om ‘t Hooge Holt in mei te bezoeken? Boek dan nu een vakantiehuis!

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: