De leukste herfstactiviteiten rondom 't Hooge Holt

De herfst is één van onze favoriete periodes! Ondanks dat het over het algemeen wat slechter weer is, hoef je je niet te vervelen bij ‘t Hooge Holt. Er zijn volop activiteiten te doen met ons enthousiaste animatieteam; in de herfst specifiek voor Halloween! Wij vertellen je hieronder de leukste activiteiten op ons vakantiepark tijdens de herfstvakantie:

1. Beleef een spannende spooktocht

Voor de echte daredevils is er op woensdag 20 oktober een spannende spooktocht te doen! Waan je door het donkere bos met ons animatieteam en voltooi onderweg allerlei opdrachten om de tocht door te komen. Ga met het hele gezin of laat de kinderen alleen op ontdekkingstocht gaan, één ding is sowieso gegarandeerd; het wordt spookachtig spannend!

2. Maak je eigen Halloween pompoen

Bij Halloween mag één ding niet ontbreken... Er horen natuurlijk een pompoenen met lachende gezichtjes bij! Maak op vakantiepark 't Hooge Holt je eigen pompoen en stop er ‘s avonds een kaarsje in voor het ultieme Halloween gevoel. Zo wordt de herfst ook nog eens extra gezellig!

3. Loop mee in de lampionnentocht

Maak in de herfstvakantie alvast een prachtige lampion op vakantiepark ‘t Hooge Holt en loop ‘s avonds mee met de lichtgevende lampionnen parade. Een magisch gezicht om alle mooie lampionnen bij elkaar te zien! Knutsel samen met het team en laat je beste kunsten zien. Zo heb je ook meteen een lampion voor Sint-Maarten!

Naast deze spookachtige activiteiten zijn er natuurlijk nog vele andere dingen te doen. Kinderen kunnen meedoen aan voetbaltoernooien, spelen in de Mad Monkey Jungle, naar de minidisco, lasergamen of deelnemen aan de normale speurtocht. Genoeg vermaak dus!

Boek snel je verblijf voor deze herfstvakantie

De zekerheid van: