Kinderwensen op vakantie

Als u met (jonge) kinderen op vakantie gaat zult u bij het kiezen van de bestemming natuurlijk rekening houden met de wensen van de kinderen. Maar u wilt natuurlijk ook zelf genieten van een welverdiende vakantie in een mooi vakantiehuis in een heerlijke omgeving.

Hoe gaat u die keuze maken?

De beste vakantie voor het hele gezin
Regelmatig worden er onderzoeken gedaan naar wat kinderen het liefst op vakantie willen doen. Dat lijstje blijkt de laatste jaren niet veel veranderd. Hoewel gratis wifi tot een aantal jaar geleden nog niet bestond…

Top vijf kinderwensen voor vakanties

Kinderen in de leeftijd van 5 tot 15 jaar hebben volgens onderzoek de volgende wensenlijst voor een geslaagde vakantie:

1. Zwemwater of een zwembad in de buurt
2. Andere kinderen om mee te spelen
3. Gratis wifi
4. Kinderboerderij (voor kids tot 7 a 8 jaar)
5. Aanwezigheid van speelterrein of speeltuin\

Kom genieten op ’t Hooge Holt

’t Hooge Holt kunnen we aan alle kinderwensen voldoen. Op ons park met vakantiehuizen hebben we een eigen overdekt en openlucht zwembad, zijn er altijd andere kinderen om mee te spelen en hebben we meerdere speelveldjes en een speeltuin. Natuurlijk is er ook Wifi op het park. Onze kinderboerderij verdient extra aandacht!

Kinderboerderij op ’t Hooge Holt
De jongste kids zullen hun ogen uitkijken in onze kinderboerderij. Heerlijk op ontdekkingstocht tussen de hertjes, geiten, konijnen, schapen, kippen en een haan! Alle kinderen vinden het leuk en spannend tegelijk om dichtbij zoveel dieren te zijn.

Ook plezier voor ouders
In de vakantieperiodes hebben we een enthousiast animatieteam. U kunt de kinderen met een gerust hart een paar uurtjes laten spelen of knutselen zodat u aan een goed boek toekomt!

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL