Met de Oranje Leeuwen naar ‘t Hooge Holt

De straten kleuren langzaam weer oranje en Wolter Kroes staat op uit zijn winterslaap. Het is duidelijk: het Europees Kampioenschap voetbal komt eraan! In de periode tussen 11 juni en 11 juli gaat Nederland proberen om de Europese titel te veroveren. In deze blog lees je over alle activiteiten die ’t Hooge Holt organiseert rondom het EK.

Bijna alle huisjes van ‘t Hooge Holt beschikken over een flatscreen televisie. Hierdoor hoef je dus zelfs op vakantie geen wedstrijd van het toernooi te missen. Ga overdag genieten van al het moois wat Gramsbergen te bieden heeft en kijk in de avond met het hele gezin naar een spannende pot voetbal. Dat klinkt als een ouderwets gezellige sportzomer!

EK op 't Hooge Holt

Om ervoor te zorgen dat al onze gasten helemaal in de sfeer van het EK kunnen komen gaan we bij ’t Hooge Holt flink uitpakken. Zo wordt de receptie helemaal in het oranje ingepakt en gaan we andere delen van het park ook mooi versieren. Zelfs als je niet een groot voetbalfan bent, krijg je door onze aankleding zin in het EK!

Vooral ook kinderen kijken natuurlijk erg uit naar het EK. Om onze kleine gasten goed te vermaken, organiseert ons enthousiaste animatieteam verschillende activiteiten die met het EK te maken hebben. Zo zullen er voetbaltoernooitjes worden georganiseerd en kunnen de kinderen lekker knutselen of een mooie voetbal kleurplaat maken. De activiteiten van het animatieteam zijn allemaal gratis en het team is in deze periode elke dag aanwezig.

EK op 't Hooge Holt

Tot slot is het natuurlijk altijd mogelijk om een EK poule te maken om de wedstrijden nóg spannender te maken. Omdat ’t Hooge Holt een echt familiepark is, hebben onze gasten vaak gezellig contact met elkaar. Raap een groep mensen bij elkaar, bedenk een leuke prijs en kom erachter wie van jullie het meeste voetbalkennis heeft!

Het belooft een prachtige EK te worden bij ons op ’t Hooge Holt. Lijkt het jou nou ook zo leuk om met het hele gezin de wedstrijden van het Nederlands Elftal te kijken in een mooi vakantiehuisje? Bekijk dan snel onze selectie aan beschikbare vakantiewoningen!

Bekijk vakantiehuizen

De zekerheid van: