Paasplezier voor jong en oud bij Vakantiepark 't Hooge Holt

Pasen staat weer voor de deur! Wil je er dit jaar even tussenuit in het paasweekend? Dat kan! Bij ‘t Hooge Holt geniet je van de mooie omgeving, natuur, gezelligheid en van talloze leuke paasactiviteiten voor jong en oud. Twijfel je nog een beetje? Hieronder leggen we je uit waarom een paasvakantie bij ‘t Hooge Holt de beste keuze is!

1. ‘t Hooge Holt is een écht familiepark

Vakantiepark ‘t Hooge Holt is een familiepark bij uitstek! Wij staan garant voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor het hele gezin. Het is dus de ideale plek om een korte vakantie door te brengen als het hele gezin vrij is van school en werk! Er zijn allerlei leuke faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. Zo zijn er een buitenzwembad en een tennisbaan, en kan je er midgetgolfen en bowlen. Daarnaast is er de spannende Mad Monkey Jungle, een speeltuin waar de kinderen ongestoord kunnen rondrennen terwijl jij en je partner genieten op jullie terras. Daarnaast organiseren we allerlei gezellige activiteiten tijdens het paasweekend, voor zowel jong als oud. Lees hieronder snel verder om te ontdekken wat voor leuks we voor jullie in petto hebben!

De Mad Monkey Jungle en de bowlingbaan zijn momenteel gesloten ivm de coronamaatregelen. Wij hopen deze eind maart weer te kunnen openen.

2. Eet je tonnetje-rond met onze paasbrunch en -diner

Bij ‘t Hooge Holt geniet je tijdens Pasen van de lekkerste paasbrunch die je je kunt voorstellen! Als je voor zaterdagavond (3 april) je bestelling doorgeeft aan onze receptie, dan geniet je op zondag van een heel assortiment aan lekkernijen. Zo serveren we onder andere warme, versgebakken pistolets, croissants en saucijzenbroodjes met echte roomboter, scrambled eggs met verschillende soorten kaas en vleeswaren en heerlijke warme soepen (o.a. kerrie en tomaat). Neem daar nog een glaasje verse jus d’orange en een kopje koffie bij en jouw paasbrunch is helemaal compleet! In de avond serveren we een luxe paasdiner van asperges met hollandaisesaus, echte boerenham, gebakken zalmfilet en boterkrieltjes. Dat is echt smullen tijdens Pasen! Klik hier voor onze complete menu’s en de bijgaande prijzen.

3. Je kan samen met je kroost op zoek naar het Gouden Ei

Het is een traditie bij ‘t Hooge Holt om op eerste paasdag het Gouden Ei te verstoppen. Ons enthousiaste team gaat elk jaar weer in de vroege ochtend op zoek naar een geheime plek op het park om het Ei te verstoppen. Zodra het licht is, staan jong en oud in de startblokken om het terrein af te struinen, zoekend naar de verstopplaats. Neem een kijkje in de bosjes, op de minigolfbaan en bij de speeltuin. Deze activiteit duurt de hele dag, totdat het bijzondere eitje is gevonden. Ben jij de gelukkige? Lever het ei af bij de receptie en ontvang een superleuke prijs! Moge de beste speurneus winnen!

4. De kids kunnen zich uitleven tijdens de paasdisco

Nog zo’n leuke paastraditie bij ‘t Hooge Holt! Op de avond van eerste paasdag organiseren wij altijd een een super gezellige paasdisco voor onze allerkleinste gasten. Hier kunnen ze zich de hele avond vermaken met hun leeftijdsgenootjes, met leuke muziek en onder het genot van een glaasje frisdrank en wat lekkers! Dit jaar willen we de paasdisco zelfs extra speciaal maken, en dus hebben we gevraagd of de paashaas met ons mee komt feesten! Springen en plezier maken met de paashaas, is dat niet de paas droom van ieder kind?

Het bovenstaande programma is gebaseerd op de aanname dat de animatie in april weer volledig open kan. Stel dat dit niet het geval is, dan proberen we een leuke alternatieve, corona-proof activiteit te organiseren.

5. Het paasplezier houdt niet op bij de brunch, disco of het Gouden Ei.

Bij aankomst zullen al onze gasten bijvoorbeeld een mooi knutselpakket ontvangen. Hiermee kunnen de kids zich makkelijk een middag vermaken! En naast de zoektocht naar het Gouden Ei, organiseren we ook een activiteit waar de kinderen kunnen zoeken naar lekkere eetbare paaseitjes. Ook hier heeft de paashaas toegezegd om mee te helpen! Tot slot is er de paas zoek- en doe-tocht, waarbij je vragen over Pasen moet beantwoorden en opdrachten moet volbrengen.

Je ziet het; vervelen bij ‘t Hooge Holt tijdens Pasen is gewoon onmogelijk! Dus ben jij op zoek naar een paasvakantie vol met plezier, activiteiten en lekker eten? Boek dan hieronder één van onze beschikbare bungalows!

Beschikbare woningen tijdens Pasen

De zekerheid van:
Recron Europeesche Verzekeringen
Veilig betalen met:
iDEAL