Top 3 wateractiviteiten in de omgeving van Gramsbergen

De zomer staat bekend om alle leuke activiteiten die je op het water kan ondernemen. Van bootje varen, op een luchtbedje dobberen of actief surfen, in de zomer kan het allemaal. Wanneer je bij ons op het vakantiepark bent, ben je natuurlijk niet beperkt tot alleen ons zwembad. Er zijn nog genoeg andere activiteiten te doen rondom het Vechtdal. Daarom hebben we de top 3 wateractiviteiten voor je op een rij gezet:

1. Kanoverhuur Total Outdoor

Zin in een tochtje over de Linderbeek, nabij de rivier de Vecht? Dat kan! Bij Total Outdoor huur je gemakkelijk voor 1 of 2 uur lang een kano waardoor je de natuur op een andere manier kan ontdekken. Dit kun je via 't Hooge Holt regelen. Bij de haven legt de havenmeester de kano's voor je klaar op het afgesproken tijdstip. Tijdens de tocht is er genoeg te zien; weilanden, vistrappen, vogels, boerderijdieren en nog veel meer. Een ideaal uitje voor het hele gezin!

Moeder en zoon die kano varen over de Linderbeek in Overijssel

2. De Vechtezomp

Toch nog naar het buitenland tijdens je vakantie op ‘t Hooge Holt? De Vechtezomp vaart vanuit het mooie Gramsbergen over de Vecht naar de Duitse grens. Eenmaal in het Duitse dorpje Laar kan je genieten van een lekker kopje koffie of de omgeving verkennen. Op een mooie zomerdag is dit misschien wel één van de leukste activiteiten om te ondernemen.

De Vechtezomp die aan het varen is in Gramsbergen

3. Recreatieplas De Oldemeijer

Wij hebben natuurlijk een prachtig zwembad op ons park, maar het is net zo leuk om in echt natuurwater te zwemmen! Bij recreatieplas De Oldemeijer in Hardenberg kan je een frisse duik nemen tijdens het warme weer. Neem een paar leuke buitenspelletjes mee, een picknickkleed, lekkere snacks en je bent klaar voor een heerlijk dagje vertoeven in de zon. Vergeet ook niet de zonnebrand natuurlijk! ;)

Lijken deze wateractiviteiten leuk om te doen? Boek dan meteen een accommodatie op ons park om alle activiteiten af te strepen.

Bekijk het aanbod in de zomer

De zekerheid van: